Skip to main content

Krewinkel -> Lincé

Beschrijving route

  • Start- en eindpunt
  • Aantal km. – hoogtemeters
  • Korte beschrijving route

Randactiviteiten etappe

Korte beschrijving van de randactiviteiten aan start- en of eindpunt

Overnachtingsmogelijkheden

Korte omschrijving en opsomming van overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het start- en of eindpunt van de route.

Bezienswaardigheden van de etappe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget bibendum libero. Etiam id velit at enim porttitor facilisis. Vivamus tincidunt lectus at risus pharetra ultrices. In tincidunt turpis at odio dapibus maximus.

Het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan onderstaande organisaties:

De Mucovereniging is de enige nationale vereniging die zich inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen met muco. Zij streven naar een beter en langer leven van alle mensen met muco in hun land, door ondersteuning van families, informatie, belangenverdediging en steun aan het wetenschappelijk onderzoek.

www.muco.be

Het Zeepreventorium is een medisch pediatrisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren met chronische aandoeningen. Voor patiënten met mucoviscidose is er geen leeftijdsbeperking. Het Zeepreventorium biedt gespecialiseerde zorg voor iedere patiënt en iedere aandoening dankzij een multidisciplinaire aanpak waarbij verschillende zorgverstrekkers samenwerken.

www.zeepreventorium.be

Het mucoviscidose referentiecentrum van UZ Brussel is een van de zeven erkende centra voor mucoviscidose in België en bestaat uit een multidisciplinair team van gespecialiseerde gezondheidswerkers. Het is hier waar Fenna wordt behandeld

www.uzbrussel.be/web/mucoviscidose/