Skip to main content

HOE KAN JE ONS STEUNEN?

Dankzij jouw bijdrage kan het onderzoek naar mucoviscidose verder gezet worden en zetten we samen een stap in de richting
van een genezing van deze verschrikkelijke ziekte.

BEDANKT !

 

Gift

Je kan ons steunen door middel van een gift op het rekeningnummer van Samen Bewegen Voor Adem – BE85 0689 3891 9106. Hiermee help je ons enerzijds bij de organisatie van onze events en anderzijds steun je één van onderstaande organisaties waaraan wij het ingezamelde bedrag doneren!

Opgelet: Voor een gift op onze rekening kan er géén fiscaal attest worden verleend.

Gift met fiscaal attest

Je kan een gift doen via onze lopende donatiecampagne. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de Mucovereniging, je ontvangt van hen ook een fiscaal attest hiervoor.
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar voor 45%. Een gift van 60 € bijv., kost je zo na belastingaftrek amper 33 €.

Het ingezamelde geld wordt onder andere gedoneerd aan onderstaande organisaties:

De Mucovereniging is de enige nationale vereniging die zich inzet voor kinderen, jongeren en volwassenen met muco. Zij streven naar een beter en langer leven van alle mensen met muco in hun land, door ondersteuning van families, informatie, belangenverdediging en steun aan het wetenschappelijk onderzoek.

www.muco.be

Het Zeepreventorium is een medisch pediatrisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren met chronische aandoeningen. Voor patiënten met mucoviscidose is er geen leeftijdsbeperking. Het Zeepreventorium biedt gespecialiseerde zorg voor iedere patiënt en iedere aandoening dankzij een multidisciplinaire aanpak waarbij verschillende zorgverstrekkers samenwerken.

www.zeepreventorium.be

Het mucoviscidose referentiecentrum van UZ Brussel is een van de zeven erkende centra voor mucoviscidose in België en bestaat uit een multidisciplinair team van gespecialiseerde gezondheidswerkers. Het is hier waar Fenna wordt behandeld

www.uzbrussel.be/web/mucoviscidose/