Deelnemers

Karo & Kenneth – Machelen-aan-de-Leie (Zulte)

Na haar deelname aan het eerste eenwielerproject van Samen Bewegen Voor Adem in de Vogezen (dixit “fantastische ervaring!”) was het voor Karo snel een uitgemaakte zaak om ook bij UNIcycling 2.0 van de partij te zijn.

Met haar ervaring als ademhalingskinesitherapeut weet Karo zeker wat het is om te leven met mucoviscidose. Samen met haar partner Kenneth – die haar met de fiets zal begeleiden – wil ze op deze manier geld inzamelen en mensen triggeren om meer te weten te komen over deze nog steeds ongeneeslijke ziekte.

Karo en Kenneth zullen deelnemen aan etappes 3, 4 en 5!

Als ideale trainingsmuziek kiezen Karo en Kenneth voor volgende nummers: Fantasy van Mariah Carey en Rock With You van Inner Circle.

 

Ralph Eikelenberg

Ralph is afkomstig uit Nederlands Limburg maar woont ondertussen al 18 jaar in België. In 2017 is hij, samen met zijn twee plusdochters, met eenwieleren gestart als een “zomer-vakantieproject”. Hij kreeg de microbe te pakken en is sindsdien blijven rijden, voornamelijk off-road, voor de uitdaging en intensiteit. 

Tijdens een bezoek aan een eenwieler-les van Stefan werd hij geprikkeld door het idee om geld in te zamelen via een sportieve uitdaging. De trainingen en de uiteindelijke beklimmingen bij het eerste SBVA-project in de Vogezen waren zo’n mooie ervaringen dat de keuze om deel te nemen aan deze nieuwe eenwieleruitdaging snel was gemaakt. En wat voor een uitdaging! Ralph wil de trajecten van vrijdag, zaterdag en zondag volledig uitfietsen. Met als apotheose natuurlijk de aankomst in De Haan. 

Voor onze spotifylijst kiest Ralph voor ‘Don’t stop me now’ van Queen. 

Jurgen Leroy

Sinds 2 jaar woont Jurgen terug met zijn vrouw en 2 tienerdochters in Bever. Noem het gerust een “eenwielerfamilie” want iedereen in het gezin kan eenwieleren!
Door een blessure moest hij in 2018 noodgedwongen stoppen met badmintonnen. Nieuwe uitdagingen vond hij in het mountainbike en, jawel, het eenwieleren. In oktober van dat jaar zag hij immers de oproep van het eerste eenwielerproject in de Vogezen. De trainingen, de aanloop, het project zelf en het leren kennen van nieuwe mensen was zo’n fantastisch ervaring dat hij nooit heeft getwijfeld om nu ook deel te nemen. Ondertussen is het eenwieleren een volwaardige en mooie afwisseling naast het rijden op de mountain-, gravel en wegfiets.
Zijn doel? Nog meer geld inzamelen dan vorige keer.
Jurgen heeft zich ingeschreven voor de 5 ritten!
Veel succes Jurgen!